Avukat Murat Ülgen Ortaokulu

WEB https://avukatmuratulgenortaokul.meb.k12.tr
Adres : Üstadlar Mahallesi Prof.Dr. Hüseyin ÜLGEN Cad. No24 Taşköprü/Kastamonu
VİZYON : İlçemizin Yolu Taşköprüden Geleceğin Yolu Avukat Murat ÜLGEN´den Geçer!
MİSYON : Kendini tanıyabilen, kendini kontrol edebilen, öz bakımını gerçekleştirebilen, sağlıklı yaşam kurallarını öğrenip uygulayabilen, iyi yaşam standartlarını bilip uygulayabilen, yaşadıpı çevreyi ve toplumu geliştirebilen, devlet ve millete ait ortak varlıkları herkesin kullanmaya hakkı olduğunu bilip korumayı ilke edinen, Türk toplumunun milli, ahlaki ve insani değerlerini benimseyerek yaşantılarında uygulayabilen, birbirini seven ve birbirinin haklarına saygılı olan, geçmişten ders alıp Atatürk ilke ve ,nkılapları ışığında geleceğe yön veren öğrenciler YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ!
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08:30 - 15:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğal Gaz
Servis : Okulumuza 49 köyden 15 farklı servisle öğrenci gelmektedir.
Ulaşım : Kastamonu´dan öğretmen servisi ile birlikte 15 dakika aralıklarla Kastamonu-Taşköprü seferi yapan minibüsler mevcuttur. Öğretmen servisinin ulaşım süresi 30 dakikadır.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Taşköprü İlçe Merkezindedir, Kastamonu´ya 44 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %100